Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ



ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ :
 Αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο. Θέλουμε έναν Σύλλογο που να έχουν όλες οι παρατάξεις την ευθύνη. Για το τί Σύλλογο θέλουμε καλούμαστε σήμερα να απαντήσουμε όλοι μας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ :
-         Ενημέρωση των συναδέλφων για το πότε θα συνεδριάσουμε. Οι πόρτες του συλλόγου πρέπει να είναι ανοιχτές. Η  συμμετοχή των συναδέλφων σε κάθε δραστηριότητα του σωματείου είναι  η ΖΩΗ  του ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
-         Να εκμεταλλευτούμε το διαδίκτυο. Δημιουργία ιστοσελίδας όπου οι εργαζόμενοι θα ενημερώνονται για όποιο θέμα τους απασχολεί και που μπορούν άμεσα να έχουν μια επικοινωνία . Η σελίδα στο FB  να την κάνουμε πραγματική σελίδα του Συλλόγου Εργαζομένων που την ευθύνη λειτουργίας της θα την έχει ο Σύλλογος.
-         Κλειδιά Συλλόγου: Κάθε παράταξη να έχει και ένα κλειδί ώστε ο Σύλλογος  να λειτουργήσει και ως χώρος  συζητήσεων, συνεδριάσεων  των κινήσεων που συμμετέχουν στο ΔΣ. Την ευθύνη του χώρου θα την έχει η κάθε παράταξη. Ποιός έχει κλειδί σήμερα του γραφείου;
-         Ενημέρωση των οικονομικών του Συλλόγου τουλάχιστον κάθε τρίμηνο.
-         Τακτικές συνεδριάσεις του Συλλόγου και ενημέρωση των μελών για τα θέματα που θα συζητηθούν.
-         Συνάντηση του Συλλόγου με κάθε κλάδο για συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε στην πράξη ότι είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους.

Από την μεριά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρών σε όποια μάχη δώσει ο Σύλλογος και θα στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας την φωνή των εργαζομένων. Θα ενημερώνουμε ότι απόφαση παίρνεται και με όποιο μέσο διαθέτουμε. Το οφείλουμε στους συναδέλφους που μας στήριξαν μέσα σε μια δύσκολη εκλογική μάχη . Θα παλέψουμε με οδηγό το συμφέρον των εργαζομένων σε μια δύσκολη εποχή που κανένας μας δεν είναι σίγουρος για την θέση του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : - Η πρότασή μας για την συγκρότηση του Δ.Σ δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία του Συλλόγου ( ΕΝΙΑΙΟ ).
                     - Οι προτάσεις για την λειτουργία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου