Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...



«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»

                                    

Την Πέμπτη 27-2-2014 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη εκπρόσωπων στο νέο  διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων καθώς επίσης και για την εκλογή αντιπρόσωπων για την ΠΟΕΔΗΝ  και ΑΔΕΔΥ.  Η πόλωση εμφανίστηκε έντονα και οι εργαζόμενοι  ναι μεν έδωσαν μηνύματα αντίδρασης, αλλά ακολούθησαν την πεπατημένη.

Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα και θα θέλαμε μέσα από την κάρδια μας να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ψήφο -εντολή- για να αγωνισθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που  μας αφορούν. Πετύχαμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τα θεμέλια για την αλλαγή, επιτέλους έγινε η αρχή και μπήκαν οι βάσεις για την ανατροπή!

Σαν μια γροθιά λοιπόν, εκλεγμένοι και μη, υπηρετούμε καθημερινά τον συνάδελφο -και μόνο αυτόν- χωρίς διακρίσεις ή προκαταλήψεις, υπηρετούμε την αξιοκρατία, την διαφάνεια, και είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι  να μην σκύψουμε το κεφάλι ποτέ και σε κανέναν. Παλεύουμε για την ανατροπή ώστε να μην παίρνονται αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες.

Καμία απόφαση χωρίς την δική σας έγκριση, μέσα από συμμετοχικούς θεσμούς και έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις.

Ένα είναι σίγουρο, δεν θα σας υποσχεθούμε πράγματα που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε και δεν θα μετατραπούμε ποτέ σε συνδικαλιστές του καναπέ.



  ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου