Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ( 23/10/2014)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ( 23/10/2014)

1). ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Αναμένουμε τα στοιχεία από το τμήμα οικονομικών ( για το ύψος των κονδυλίων  που χρειάζονται), για περαιτέρω κινήσεις. Συνέλευση εργαζομένων για να παρθούν τελικές  αποφάσεις ( εξώδικο, καταγγελία κλπ ).Ενημέρωση για τις κινήσεις από την μεριά του Συλλόγου στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

2). ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ σύμφωνα με την νομοθεσία( ΩΡΛ,ΜΒΝ,ΤΕΠ,ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ,Α΄Π, τμήμα  ΔΑΔ). Έχει ήδη σταλεί έγγραφο στον Διοικητή.

3).ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Έχει σταλεί έγγραφο στον Διοικητή για να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ,ως προς την αντικατάσταση μέλους του Υπηρεσιακού συμβουλίου, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, προκειμένου το συμβούλιο να λειτουργήσει άμεσα, γιατί εκκρεμούν ζητήματα μετατάξεων προσωπικού για την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας, με θετικά υπηρεσιακά από την υπηρεσία τους.

4) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ
Έγινε συζήτηση για μια γενική συνέλευση των εργαζομένων όπου θα συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας νέων ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ( ΔΕ ). Στόχος ο διάλογος και η αντιπαράθεση με επιχειρήματα.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ( 30/10/2014 )..


Σε συνάντηση του Συλλόγου με τον Διοικητή του νοσοκομείου συζητήθηκαν τα θέματα της αναπλήρωσης μέλους του Υπηρεσιακού Συμβουλίου καθώς και το θέμα της αναπλήρωσης  προϊσταμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου